top of page

Tenk deg å rulle inn på din produktlansering med stil og personlighet..

..Tenk deg at du er sentrum for all oppmerksomhet mens du svinger inn på en Piaggio Ape - en fantastisk liten varebil som vil få hodene til å snu seg.

 

Med en Piaggio Ape som din mobile plattform vil du ikke bare ha en praktisk og effektiv måte å transportere produktene dine på, men du vil også ha et uimotståelig blikkfang som vil sørge for at du skiller deg ut fra mengden.

 

La oss være ærlige, det er ikke ofte man ser en Piaggio Ape på veiene. Men når man gjør det, kan man ikke unngå å legge merke til dens unike og sjarmerende utseende. Og når du tar den i bruk som en del av din produktlansering, vil du oppleve at det er umulig for folk å ikke legge merke til deg. Med sin kompakte størrelse kan du manøvrere deg gjennom de travleste gatene og parkere nesten hvor som helst.

 

Så, hvis du vil at produktlanseringen din skal være den snakkisen i byen, velg en Piaggio Ape som ditt mobile showroom. Med en Piaggio Ape vil du ikke bare ha en praktisk og effektiv måte å vise frem produktene dine på, men du vil også skape en minneverdig opplevelse for kundene dine. Så, ikke nøl med å gjøre ditt neste arrangement til en suksess ved å leie en Piaggio Ape! 🚛💨💨

" We are so happy we found Benedikte and her truck. It was amazing that we could use the truck during Google’s Pixel launch tour in Norway, Denmark and Sweden fall 2022. The truck was a perfect match with the concept and it got so many compliments from visitors. Such a cutie!

Our cooperation throughout the project run smoothly and it was a pleasure to work together with her. Loved her positive and service minded attitude. I can warmly recommend her services!"

Jessica, Nordic Retail Group

Da kan du leie trucken for en hel,- eller halv dag, med eller uten personale.

Trucken kan brukes til mange forskjellige formål så det er kun fantasien som setter begrensninger.

Eks: 

- Serveringsdisk på hvilket som helst arrangement

- Stand/bord på messer og festivaler, i hotel resepsjon, idrettshaller

- DJ boks eller bar på sommerfester eller bryllup

 

Den er multifunksjonell, kan parkeres overalt (også inne), og har en vask og vanntank på lasteplanet. Elektroniske apparater trenger strøm og kan lett kobles på via skjøteledning.

Ønsker du din bedriftslogo på trucken slik som Google da de lanserte sin nye telefon eller som AXA Lantmannen under Sykkel VM for å promotere sin havregrøt så er det ingen problem. Vi tar oss av folieringen.

18295363369074788.webp

Google Pixel 7 Pro

Produktmarkedsføring for Googles Pixel telefon

20191103_171301_edited.jpg

Hjertefred

Trucken blir brukt som serveringsdisk

20170923_141649.jpg

Sykkel VM

Produktmarkedsføring for Lantmannen/ AXA

20180927_074817_edited.jpg

Hotel Norge

"Gerillia" markedsføring ved åpning av nye Hotel Norge

Priser

1600 kr per time inkl bemanning

1000 kr per time u/ bemanning

6000 kr per dag inkl bemanning

5000 kr per dag u/ bemanning

2 dager: 10 000 kr + mva  (5000 kr per dag)

5 dager: 14 000 kr + mva  (2800 kr per dag)

7 dager: 17 000 kr + mva  (2428 kr per dag)

 
 
Catering

Ønsker du servering/catering, så kommer dette i tillegg. Menyen kan tilpasses ditt behov.

Se vår cateringmeny her 

bottom of page